Hello!

Ismerd meg Aminát

és a Tündérvilágot!

Hogyan jutottam el ide?

Még nem volt két éves a gyermekem, amikor rákot diagnosztizáltak nálam. Genetikai alapú és nagyon agresszív fajta. Egyes stádiumban találták meg, áttét nélkül, de mégis 3 évig küzdöttem a rákkal, mert dacára minden kezelésnek, műtétnek, kemoterápiának és sugárterápiának, az áttétek csak terjedtek. Persze mindenféle alternatív gyógymóddal is kísérleteztem, de nem volt eredménye. Találkoztam különböző spirituális irányzatokkal, voltam agykontroll tanfolyamon, gyakoroltam is de az áttétek terjedése nem állt meg.

“Három év küzdelem a rákkal alapjaiban változtatta meg az életem.”

 

A harmadik évben már nagyon elkeseredtem, akkor már leszámoltam azzal, hogy túlélhetem a rákot. Csak a halál utáni élettel foglalkoztam. Filmeket néztem halálból visszatért emberek beszámolóiról, eljártam vallásos gyülekezetbe és közben azt terveztem milyen temetésem legyen. Ekkoriban mentem el egy meditációs csoportba, ahol a meditációk során nagyon felerősödtek a látomásaim. Egy darabig azt hittem ez maga a meditáció, de a csoporttársaknak nem voltak látomásaik.

Akkor elmentem egy hallás képességével megáldott hölgyhöz, ahik feltárta előttem velem született képességeim, miszerint tisztánlátó, tisztánérző vagyok és részletesen elmondta azt is, hogy mi az életfeladatom. Akkor megértettem, hogy a gyerekkori, fiatalkori érzékeléseim, hogy meg tudtam mondani ki fog meghalni, az álmaim, amelyek aztán mindig beteljesedtek, egyáltalán nem voltak véletlenek és ezek nem minden emberben mennek végbe.

Elkezdtem tudatosan használni a képességeim, fejleszteni. Nem volt szükségem semmilyen tanfolyamra, a meditációk annyira kinyitották az égi csatornáimat, hogy onnantól magam kommunikáltam. Látom a velem történő lehetőségeket, az eljövendő jót és rosszat is. Ez megadta az esélyt, hogy rendbetegyem az életem. Így találtam meg a gyógyulást, amelynek köszönhetően hosszú évek óta negatívak leleteim, annak ellenére, hogy az orvosok szerint a genetikai alapú rák gyógyíthatatlan mert az ő elméletük szerint a rossz gén folyamatosan működik.

Hogyan tettem szert a képességemre?

A képességem velem született, Isten ajándékának nevezték régen, ma már inkább képesség a neve. Nem egy ajándék, amit az életem során “kaptam” csak mert sokat foglalkoztam spirituális témákkal vagy mert meghaltam háromszor és mindig visszatértem, szó sincs róla. Gyerekkoromban is voltak látomásaim, éreztem az emberek szándékait és tudtam ha valaki meg fog halni. Mivel nem ajándékként kaptam az életem során, így nem is fog eltűnni ez a képességem.

Minden idősíkot és lehetőséget fel tudok térképezni.

Látom minden lehetőség kimenetelét, abban az életszakaszban ahol tartasz.”

Amit látok, az egy bizonyos életszakasz. Nem fogom megmondani, hogy milyen lesz az ember egész élete. Nem is tenném, mert a legfőbb tanítások egyike, amit kaptam, hogy az emberi szándék felülírhat mindent. Abban az életszakaszban viszont látok minden időt, idősíkot, minden lehetőséget, minden szereplő szándékát, indítékait. Pontosan látom a gyökérproblémákat, hogy mi a valódi ok, ami miatt kialalkult a helyzet és látom a megoldási kulcsokat is. Ez az, ami miatt az üzletben remekül kamatozik a tehetségem és a tiszta szándék amellyel életjobbító feladatomat végzem.

Mit tettem azért, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsam?

Ugyan, arról írtam már, hogy közvetlenül leképeztem azokat az információkat amelyek segítenek az előremenetelben, de van számos információ, ami már megvan a földön. Ilyen az iskolában tanulható tudományos módszertanok összessége. Hiszek az alkalmazott tudományok hasznosságában, mert nem más az, mint leírt tapasztalatok összessége. Ezért lett két diplomám.

“Hiszek az alkalmazott tudományokban. Nem véletlenül vagyok közgazdász. Legfőképpen vállalkozóknak, cégeknek segítek.”

Az első diplomám marketing kommunikációs főiskolai, a második üzletviteli tanácsadó közgazdász mesterszakon, vagyis egyetemi szintű diploma. Ezen kívül hivatalosan, kamaránál bejegyzett tanácsadó vagyok. Előbb voltam látó, mint közgazdász. Azért lettem hivatásos üzletviteli tanácsadó, hogy látóként sokkal pontosabb, szakszerűbb tanácsot tudjak adni, és át tudjam adni cégfejlesztési projektek keretén belül a módszertant. Tehát a munkám, a végzettségem és a képességem erősítik egymást. A konzultációm ezért tanácsadás, mert hivatásos tanácsadó munkám van. Feltárom a múltat, a múltbeli okokat, a jelent, annak problémaforrásait, és megoldási lehetőségeket tanácsolok azokra.

Szolgáltatásom nem csupán szüntelen tanulással építem, hanem a személyes közvetítés, a konzultálás, egy energiamezőben történik, amelynek köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy végbemenjenek azok a tisztulási folyamatok, ahol kioldódnak azok a lelki vagy éteri blokkok, amelyek eddig akadályát képezték a problémák megoldásának.

Tehát nem csupán beszélgetünk, hanem sajátos erőteret is tartok fenn a konzultáció alatt. Ezért tud megtörténni például olyan eset, hogy akik több éve nem beszéltek egymással és van egy megoldatlan közös ügyük, másnap találkozót kér a nálam járt személytől az, aki évekig nem kereste.

Mi a Tündértábla©?

A Tündértáblát© magam képeztem le az égi energiák segítségével.  Mint mindenki, aki krízist élt át, leblokkol és nem találja értelmét az életnek. Elszándéktalanodnak, a krízis megeszi az álmokat, a vágyakat és a célokat.

“A Tündértáblák@ által segítettek újra megtalálni a helyem az életben, feloldani a blokkokat, megtanítottak megvédeni magam és megtanítottak, hogy milyen irányú teremtés segíti legjobban, hogy az életutamon maradjak.”

Eljött az ideje, hogy a táblák használatát megtanítsam a hozzám hasonló, spirituális érdeklődésű vagy extraszenz képességgel rendelkező emberek számára is. Ezért a Tündértáblák© ingyen letölthetők, hozzáférhetők. Képzéseket tartok, amelyek segítik a megfelelő használatot, amelyek időpontjai az Események menüpontban  találhatók. A képzések során feltárom, hogy milyen képességeid vannak és mi a maximum, amit ki tudsz hozni a saját és környezeted életéből a Tündértáblák@ használatával.

 “Nem vagyok sem varázsló, sem boszorkány, sem szuperhős.

A lehetőségeidet tudom feltérképezni, mint például megvalósul-e és mit tehetsz a sikeredért?”

Nagyon lényeges, és el nem felejtendő, hogy mindent azért én sem tudok. Nem vagyok varázsló, sem boszorkány, sem szuperhős. Azt a folyamatot tudom elindítani amire megvan a lehetőség, az égi áldás, az éteri leképezés. Ami odafent nincs megírva, azt az Univerzum sem szállítja, bármennyire csodálatos lenne úgy hirtelen megkapni azt, amire olyan régóta fókuszálnak a vágyálmaink. Az emberi szándék, ha felülírja a Sors fonalát, azt a tevékenységet a kitartás és a szakadatlan küzdelem jellemzi továbbá nem csekély mértékű HIT és alázat. Akinek ilyen nincs, az ne számítson arra, hogy bármi meghatározó is fog történni miután konzultáltunk.

A tanácsot megvalósítani nem mindig könnyű, de nem is nehéz. Inkább csak küzdelmes vagy intenzív munkát igényel. Beesni az ablakon nem fog semmi és nem is szükséges. Az pont elég, hogy a megvalósításhoz szükséges eszközök a rendelkezésünkre bocsátódnak, mert ha Isten, az égi energiák, a Fény és az Univerzum az áldását adja rá, akkor sikerülni fog.

Honnan a név: Amina?

 

Amina jelentése: hűséges, megbízható, biztonságos és védelem. Egyes források szerint arab eredetű, más források szerint inkább német vagy olasz. Leghíresebb Amina, Mohamed proféta édesanyja volt.

Ez a név nem a születési nevem, égi kommunikáció során kaptam. Egy meditációval kezdőtt, majd lepergett előttem az életem, láttam magam öregként, láttam a tevékenységeimet, láttam embereket, akikkel kapcsolatban állok. A név, Amina ekkor érkezett. Láttam magam, mint Amina és ez nagyon békés érzéssel párosult. Akkor még azt sem tudtam, hogy ez egy női név. Korábban nem hallottam még róla.

 “Ez a név jobban illik az életemhez.”

A képekkel érkezett egy üzenet is, ami nagyon meglepett mert korábban nem hittem a spirituális világban olyan gyakori felvett nevek szükségességében. Az üzenet ez volt: “Ez a név jobban illik az életemhez.” Az életem megváltozott és már nem az vagyok aki voltam a rák előtt.

A munkámat hivatásként élem, nem csupán konzultálok, majd hazamegyek és szétgurulnak az üveggolyók. Életem minden percét, a személyiségem fejlesztését, érzéseim egyensúlyban tartását, mentális egészségem gondozását, a testem táplálását annak rendelem alá, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjak az égi energiákkal kommunikálni és képes legyek ezeket az erőket leközvetíteni a fizikai világba.

Hogyan kapcsolódnak ide a megbízható, biztonságos, védelem és hűséges szavak vagyis Amina jelentése? A életem nem gyerekjáték, mint ahogy a tiéd sem az. Szükségünk van biztonságra, ami menedék lehet. Ami megvéd, ami biztonságot ad stabilan, megbízhatóan.