[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Belső világunk képei egy utazáshoz hasonlóak. Ez a lélek kivetülése. Ez alatt az út alatt sok minden ér bennünket. Hangok, szavak, események, történések. Részesei vagyunk a történelemnek, a világtörténelemnek és így a világegyetem alakulásának is.

Amikor meghalljuk a lélekhangot azt jelenti, segít a helyes úton haladni. Mit jelent a helyes út? Hogy nem térsz le az ÉLETUTADRÓL. Az életúton való járáshoz hozzátartozik, hogy nehézségek érnek bennünket, hiszen hogyan is csiszolódhatna ki az a sok nemes tulajdonság, a nehéz helyzetek megtapasztalása nélkül?

Mi a belső hang? A lélek hangja. Amikor igazán belülre figyelsz, meghallod azt. Sőt, érzed, ahogy rezeg. Ekkor jelez feléd. De jelez amikor szomorú vagy és öngyilkosságot készülsz el követni. Nem, nem csupán a test “fenyítésére” gondolok, létezik lelki öngyilkosság is. Amikor a tested épnek hagyod, de a lelked mintegy megerőszakolod a külvilágtól felvett szokásokkal, melyet mások tartanak helyesnek, mert megszokásból azt mondják, hogy az úgy jó és bele sem gondolnak, hogy lehet, hogy az egyáltalán nem úgy van. Amikor a lélekhang megszólal belülről, akkor a jó érzések felé vezet, az életutad irányába. Segít, hogy ne térülj el.

De ne gondold, hogy eltérülni szégyen! Nem az. Hiszen a megtapasztaláshoz ez is kell. Hogy tudd, hogy mikor jársz rossz úton, mikor érzed magad rosszul, azt csak onnan tudod ha voltál már valaha rosszul/rossz úton. Ezek az érzések később a jelzőrendszereddé válhatnak, hogy érezd a különbséget jó út (életutadon járás) és rossz út (eltérés az életúttól) közt.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]