A nagybátyám szívbeteg volt. Szívbillentyű zavarral született. Ez a gén örökletes, valószínűleg örökölte a lánya, vagy akárki más a családban.

Nézzük az ő esetét. 49 éves volt, amikor elkezdett dagadni a keze, meg zsibbadt. Rövidesen kiderült – a mai korszerű vizsgálatoknak köszönhetően, hogy szívbeteg. A szívbillentyű zavara operálható volt, szívbillentyű csere kellett. Ami meg is történt, Szegeden operálták. Egy sebész kinek a szív volt a mindene, megoperálta őt. Lehűtötték a testét, majd kivette a szívet és a jégben megoperálta, majd visszatette és újraindította. És a szív működésbe lendült.

De azt tudni kell, hogy 5 év múlva mégis meghalt, szívinfarktusban. A legyengült szív mégsem bírta a terhelést.

Hogy milyen terhelést? Azt itt a kérdés. Mert ha a szívnek bánata van, akkor lesz beteg elsősorban. Másodsorban a veleszületett rendellenességet hozzunk magunkkal az égi batyunkban.

Mit lehet tenni? Mert valamit mindig lehet.

Azt, hogy a szív bánatát megszüntesd, mindenképpen jó lehet. Mert ha a szívnek nagy a bánata, akkor hal meg a páciens. Milyen bánat? Fel nem dolgozott sérülések, sérelmek. Megoldatlan szívügyek, amit magunkban hordozunk. Ez mind szívbetegséghez vezet. A lélek betegsége ez ugyan úgy mint a rák. Most kérdezheted akkor a szívé vagy a léleké? A szívé és a léleké mert a kettő energiája egyezik.

Testileg a tüneteket elfedi a gyógyszer, lehet húzni-halasztani, de amit nem bír megoldani a test, azt megoldja a lélek.

Ekkor van szükséged rám, ha le akarod tenni a terheket. Milyen lelki terheket? Azt sem tudod mi bánt? Mert úgy elfeded, hogy nem akarsz vele azonosulni. Ezért mondják, hogy minden betegség eredete lelki. A genetika csak egy táptalaj, érzékenységet, arra való hajlamot takar. Nem feltétlen kell belehalni abba amire érzékenyek vagyunk. Keress meg, segítek felfedni az igazi énedet, az igazi bánatod amit takar az érzékeny szíved.