Kapcsolódj az Univerzum gyógyító forrásához

 

Érzelmi sérülések gyógyulása coaching program

Miben segít az érzelmi sérülések gyógyulása – az Univerzum segít coaching program?

MEGÉRTED AZ ÉRZELMI SÉRÜLÉSEK ALAP OKAIT

JÓ DÖNTÉSEKET FOGSZ HOZNI

MEGTALÁLOD A HELYED

MEGTANULOD ELFOGADNI ÖNMAGAD

HARAG, BÁNAT, DÜH LEZÁRÁSA

Érzelmi sérülések alap oka

Mi az, ami minden érzelmi sérülés alap oka?

Egy kapcsolatban akkor történnek igazságtalan dolgok, hogy ha hiányzik a közös megegyezés, ami mindkét fél számára elfogadható. Szinte lehetetlen mindenben előre megegyezni.

Hogyan tudsz mégis olyan helyzetet teremteni, amiben a legkevésbé sérülnek a felek?

Az Érzelmi sérülések gyógyulása – az Univerzum segít coaching programban felállíthatsz egy olyan rendszert, amivel a bonyolult és kusza kapcsolataid egyensúlyba tudod rakni.

Jó döntéseket fogsz hozni

Mindannyian követünk el hibákat.

Azért történik, mert vagy nem állt rendelkezésedre az a bizonyos információ, ami jó irányba vitte volna az eseményeket, vagy az érzelmi sérülések olyan fájdalmakat generáltak benned, amitől eltorzult a józan ítélőképességed.

Ha nem volt elég információd, akkor az Amina Spirituális kommunikáció program segít.

Ha pedig azt érzed, hogy a gyógyulatlan sebeid még mindig túlságosan fájnak, félsz, hogy újra megsebeznek, újra kihasználnak, újra elárulnak, akkor az Érzelmi sérülések gyógyulása program segíthet. Bővebb információkért kattints a gombra!

Megtalálod a helyed

Igazságtalanul bánnak veled?

Amikor azt tapasztalod, hogy a körülötted élők, a családtagjaid, rokonaid, szeretteid vagy a munkatársaid egyre gyakrabban igazságtalanul támadnak, vádolnak vagy kirekesztenek, elutasítanak, annak gyakran a Sorsod az oka.

Nem vagy a helyeden. Nem ott élsz, vagy nem azt a munkát végzed, egyszerűen nem azt csinálod, ami meg van írva a Sorsodban. Van, hogy annyira ragaszkodunk a szeretteinkhez, hogy feláldozzuk önmagunkat, legtöbbször a semmiért. Ilyenkor az “arany útról” letérsz és egy nehezebb úton találsz rá a saját utadra, ráadásul rengeteg érzelmi sérülést is beszerzel. Ilyen támadások után sokkal nehezebb elhinni, hogy neked is jár, hogy az életed felvirágozzon. Van remény.

Engedd, hogy az Univerzum meggyógyítsa ezeket a sérüléseket, találj rá az igazi önvalódra. Az Univerzum rengeteg szeretettel fog körbevenni téged, ha betöltöd elsődleges életfeladatod, hogy kibontakoztatod önmagad tehetségét, energiáit és megéled mindazt, amire születtél. Ezt leginkább akkor tudod megtenni, ha meggyógyulnak a régi sebek, nem csak nem gondolsz rá többet, hanem soha többé nem fog fájni sem a szíved, sem a lelked.

Elfogadod önmagad

Kiégtél, le akarsz lépni, de sehogy sem sikerül?

Olyan mintha egy láthatatlan mágnes ott tartana, sehogy sem tudsz szabadulni. Ez nem véletlen, hanem ez a Sors keze. Pontosan ott vagy, ahol lenned kell és azokkal, akikkel karmikusan lenned kell.

Csak úgy fog a helyzeted változni, ha te változol, mert ez a te kiégésed. Ez a te Sorsod, a te harcod, a te életed. Ez maga egy sorsszerű feladat. Az Univerzum a te érzelmeid is meggyógyíthatja, a Kapcsolódj a Gyógyító Forráshoz – az Univerzum segít coaching programon megmutatom, hogyan tárd fel a valós okokat, ami miatt ide jutottál és megtanulhatod, hogyan találd meg újra azt a szenvedélyt, ami pályád elején még ott lobogott benned.

Harag, bánat, düh lezárása

Visszavonhatatlan veszteség ért?

Azok a kapcsolatok, amiben veszteség ért, főleg, ha visszavonhatatlan, akkor természetes, hogy a harag, a bánat, a düh jelen van, mert visszavonhatatlan veszteségek történtek.

Megbocsátani tudni kell, de ha élénken él benned a fájdalom, vagyis a lezáratlan szakasz kezd túlságosan hosszúra nyúlni, akkor még messze az elengedés. Tudni kell ilyenkor is zárni. A zárás első lépése az érzelmi gyógyulás. A Gyógyító Forrás coaching program átsegít ezen a szakaszon. Megtanulsz nem csak türelemmel reagálni a fájdalmaidra, hanem empátiát adni saját magadnak. Ez lesz az, amitől létrejön a lezárás. De sok sok szakasza van az ilyen típusú érzelmi sérülés gyógyulásának, a coaching programban megtanult módszer átsegít ezen. Végül meggyógyul a szíved és újra tudsz felhőtlenül szeretni.

Miben más az érzelmi sérülések gyógyulása – az Univerzum segít program?

A MEGFELELŐ KÉRDÉSEK MEGTALÁLÁSA

Sokszor az érzelmi sérüléseket gyógyító programok azért kevésbé hatásosak, mert a gyógyulni vágyó, nem azt a kérdést teszi fel, ami elindíthat a gyógyulás útján.

Az érzelmi sérülések gyógyulása – az Univerzum segít coaching programban elsajátítod azt a gondolkodást, ami által később otthon is, önmagad is rátalálhatsz azokra a pontokra, amivel rövid idő alatt erőteljes érzelmi felépülést érhetsz el.

Már nem fog fájni. Ez az első, amit azonnal érzel, amikor elindulsz a helyes úton.

 

ÖSSZEFÉR MÁS MÓDSZEREKKEL

Mixelheted, keverheted, terápiás tervet csinálhatsz arról, hogyan fogod letenni a bánatod, és melyik módszer, milyen mennyiségben és milyen intenzitással fog segíteni.

Az Univerzum támogat.

Ma már az élet nem arról szól, hogy végig kell szenvedni az életet, sokkal inkább arról, hogy megtanuljuk kezelni, gyógyítani érzelmi sebeinket, hogy tovább léphessünk egy érettebb életszakaszba és megélhessük a még ránk váró örömöket.

GYÓGYÍTÓ FORRÁSOK

Az Univerzum veled van. Az érzelmi sérülések gyógyulása – az Univerzum segít coaching programban megtanulsz biztonságosan kapcsolódni az Univerzum gyógyító forrásaihoz.

Segít, hogy letedd az érzelmi terheid, nyugvó pontra helyezd a téged ért igazságtalanságokat és folytatólagossá tudod tenni az életed. Tovább tudsz lépni. Érezni fogod a megkönnyebbülést.

TEMATIKA

 

Ráhangolódó eszközök, módszerek

 

Védelmi energiák, módszerek

 

Kapcsolódás az Univerzum Gyógyító Forrásaihoz

 

3 energiahalmaz, ahol a gyógyulás történik

 

Helyes kérdések megtalálásának módszere

 

Mit kell tenned, hogy helyreállj érzelmileg? – az Univerzum tanácsai

A saját köreid megalkotásának módszere: Szív kör, Bánat kör, Hiány kör, Sérülések kör, Fájdalom kör, Gyász kör, Szellemenergia kör, Félelmekör, Összetett körök a gyógyulásért, Intuitív állapotok köre, Személyek köre

Etikai alapelvek

Személyes támogatás, személyes közvetítés a kérdéseidre