Égi vezetőid válaszolnak

Kommunikáció az Univerzummal coaching program

Hogyan kaphatsz pontos és megbízható információkat az égi vezetőidtől?

Rólam mondták

Isten hozott

Amina vagyok. Azt tanítom a hozzám fordulóknak, hogyan tudják az életüket felvirágoztatni és a problémáikat megoldani az Univerzum segítségével.

KINEK TUDOK SEGÍTENI?

SEGÍTŐ MUNKÁD VAN – AKI SZERET SOKFÉLE SPIRITUÁLIS MÓDSZERT MEGTANULNI

VÁLLALKOZÓKNAK – AKIK SPIRITUÁLIS SZEMLÉLETŰEK

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK – AKI SZERETNÉK, HA NEM FÁJNÁNAK AZ ÉRZELMI SÉRÜLÉSEIK

Megoldást keresel a problémáidra?
Úgy érzed, elakadtál?
Szeretnéd tudni a miérteket és a hogyanokat?
Hogyan jutsz előre?
Hogyan találsz megoldást?
Sikerül-e, amit elterveztél vagy valójában egész más van megírva?

Az én Hitvilágom szerint van egy életutunk, ez a lélek útja. Sokmindenen változtathatunk, de sok alapkő van, ami mindenképpen meg kell, hogy történjen.

 

A jövőt fürkészni könnyen lehet akár kártyavetéssel is.

 

De mi van akkor, amikor részletesebb válaszokra van szükséged?

HOGYAN TUDOD ELÉRNI EL A CÉLJAID?
KI FOG NEKED SEGÍTENI?
KIRE SZÁMÍTHATSZ?
MELYIK ISKOLÁBA IRATKOZZ BE?
BEJÖN-E A VÁLLALKOZÁSOD ÉS MELYIK ÚTON INDULJ EL, HOGY SIKERES LEGYEN?
MILYEN TERÁPIÁS TERV LESZ A LEGHATÉKONYABB?
MENNYIRE LESZ HATÁSOS A GYÓGYMÓD, A KARKÖTŐ PROGAM

 

“Rengeteg kérdésed lehet az égi vezetőidhez. Az Univerzum mindig segíteni fog téged.” -Amina

“Sokféle eszköz van arra, hogy felvedd a kapcsolatot, én az ingás kommunikációt szeretem a legjobban.” – Amina

Kommunikáció az univerzummal
coaching program

“Sokféle eszköz van arra, hogy felvedd a kapcsolatot, én az ingás kommunikációt szeretem a legjobban.” – Amina

Kommunikáció az Univerzummal
coaching program

Ingával bánni könnyű


…m
ég igazi inga sem kell. Akár fogsz egy láncot, amin lóg egy gyűrű vagy medál, a tenyered fölé helyezed és máris kapcsolatba léptél a felettes éneddel, így azonnal kaphatsz igen-nem válaszokat ha, eldöntendő kérdést teszel fel.

Azonban nem biztos, hogy az a “nem”, pontosan azt jelenti “nem”, lehet, hogy azt, hogy “nem tudhatod” vagy “nem jól tetted fel a kérdést”.

Ezért gondolom úgy, hogy “kiingázni” valamit, egy “igen” vagy “nem” válaszra hagyatkozni önmagában nem mindig a legjobb.

Hogy pontos és részletes válaszokat kaphass, megalkottam a 4 hetes spirituális life coaching programot.

Égi vezetőid válaszolnak – kommunikáció az Univerzummal program

 

Hogy a legpontosabb válaszokat kaphasd a legnagyobb biztonsággal, megalkottam az
Amina Ingatáblákat

AZ AMINA-INGATÁBLA SZABADON SZERKESZTHETŐ,
ÍGY A LEGRÉSZLETESEBB ÉGI ÚTMUTATÓT TUDOD MAGADNAK KIINGÁZNI

TÉVHITEK AZ INGÁVAL KAPCSOLATBAN

CSAK A FELETTES ÉNEDDEL KOMMUNIKÁLHATSZ
Ha van olyan extraszenz képességed, amivel képes vagy angyalokkal vagy más energiákkal kommunikálni, akkor az ingával könnyen kapcsolatba léphetsz velünk.

MINDEGY KI AD VÁLASZT LÉNYEG, HOGY MEGOLDÁST KAPJ
Ha pontosan tudod kivel beszélgetsz éppen, akkor pontosabban tudod a kérdéseid feltenni. Más kérdésekkel kapod meg a legpontosabb, az életed előrevivő információkat egy gyógyulást elősegítő vagy a teremtést elősegítő energiától.

MEGIDÉZHETSZ SZELLEMEKET
Ha a szellemek alatt az elhunyt lelkeket érted, és elhunyt szeretteddel akarsz kommunikálni ebben nem tud segíteni ez program. Abban tud segíteni, hogy megtudd, hogyan tudod a hiánya miatti fájdalmat feldolgozni.

VÉDELMI ENERGIÁK NÉLKÜL IS LEHET
Az ingára majdnem bármilyen energia ráakadhat, hogy a legtisztább vagyis az életed előrevivő információkat kaphasd különösen nagy figyelmet fordítok arra, hogy sokrétű védelmi módszert tanítsak a program alatt.

Milyen ingatáblákat készítettek maguknak, akik elvégezték a programot?

EGY VÁLLALKOZÓ MEGALKOTTA A DÖNTÉSEK ÉS KONTROLLING TÁBLÁKAT

Ez azt jelenti, hogy a döntéseknél leírta, hogy milyen lehetőségei vannak, kik tudják őt támogatni, milyen kockázatok lehetnek és hogy minden lehetséges előnyök és hátrányok származnak a vezetői döntésekből.

Ezen kívül alkotott napi problémák táblákat is, ami az általános napi folyamatokban megbúvó problémákat tárta fel.

Mondanom sem kell, hogy milyen mértékben csökkent a vezetői stressz az életében, mennyivel kiegyensúlyozottabb élete lett, azáltal, hogy reggel már úgy ment be a cégbe, hogy azonnal utánajárt és elébe ment nagyobb problémák kialakulásának. Ezzel a működést lényegesen hatékonyabbá tette.

 

EGY ALTERNATÍV GYÓGYÁSZ TERÁPIÁS TERVET KÉSZÍTETT.
EZ NAGYON JÓ MÓDSZER ERMÉSZETGYÓGYÁSZOK, COACHOK ÉS ALTERNATÍV GYÓGYÁSZOK THÉTA HEALEREK, ACCESS BARS, KINEZIOLÓGUS, AKUPUNKTÚRA VAGY ÉPPEN PROGRAMOZOTT KARKÖTŐ KÉSZÍTŐK SZÁMÁRA.

Az életút a lélek útja, ebben rengeteg karmikus program is van, és van, hogy el kell hordozni nehézségeket. Az én hitvilágom szerint vannak Isteni időzítések és olyankor meg van írva, hogy mikor változhat jobb irányba az életed bizonyos területe.

Ha valaki meg akarja oldani élete problémáját, például régóta babát szeretne és már megpróbált mindent, elmegy alternatív gyógyászhoz, de valójában az sorsában az van megírva, hogy csak öt év múlva lesz babája vagy az van a sorsában hogy egyedülálló anyaként kell elkezdeni az anyaságot, akkor hiába minden kezelés, programozás, ezek nem lesznek olyan hatékonyak. Ilyenkor könnyen megeshet, hogy a páciens vagy kliens a segítőt hibáztatja és nem tartja olyan hatékonynak.

Az is megtörténhet, én magam is jártam így, hogy az ügyfelemnek más segítővel volt karmája, hogy ő segítsen neki megoldani élete bizonyos problémáit. Ilyenkor az Univerzum nem ad neked elég információt, és a megoldói módszereid nem lesznek olyan hatékonyak.

Ne hibáztasd magad, és még csak ne is frusztráld se magad se másokat. Csak elmegy az energiád. Az AMINA-INGATÁBLÁKkal megalkothatod azt a terápiás tervet, amit az Univerzum, az égi vezetők is támogatnak. Ezzel a támogatással pontosan tudni fogod miben és mennyire tudsz segíteni.

AZ IS LEHET, HOGY MAGÁNSZEMÉLY VAGY ÉS A PROBLÉMÁD, HOGY SOSE AKARNAK SIKERÜLNI A KAPCSOLATAID, TALÁN SZERELMI BÁNATOD VAN VAGY TÚL SOK KONFLIKTUSOD A CSALÁDTAGJAIDDAL.

Túl vagy már ezer családállításon, önismereti csoportokon, mindent tudsz a mintázatok örökléséről és remekül haladsz az önismereti önfejlesztési úton, de kapcsolatod, szerelmi életed még mindig nincsen?

Az AMINA-INGATÁBLÁKKAL kifürkészheted a valós okokat.

Isten miért nem adott neked új szerelmet? Vagy miért vagy álladóan szerelmes olyanba, aki nem viszonozza?

Az a tapasztalatom, hogy az önfejlesztés során az ember rengeteg ismeretet felhalmoz, amiből kigondolja, hogy nagyjából mi is lehet nála a probléma, de nem ismeri a Sorsát, hogy a Teremtő mit is akar neki valójában adni.

Lehet, hogy abban az életszakaszban az van megírva, hogy nem lesz komoly kapcsolata, de lehet, hogy bizonyos megélésekkel, az a szakasz nagyon nagyon le lehet rövidíteni. Az ingatáblával megtalálhatja a válaszokat nem csak a miértekre, hanem a hogyanokra is. Megmutatja a kiutat és segít elfogadni helyzeteket, így megszabadít a felesleges köröktől.

ÉGI VEZETŐID VÁLASZOLNAK – Kommunikációs coaching program

Segít neked biztonságosan kommunikálni, hogy a legrészletesebb útmutatót megkaphasd, azt, ami valóban segít az életed ajándékká tenni.

TEMATIKA

 

Kapcsolódj szellemi vezetődhöz: kikhez tudsz kapcsolódni?

 

Védelem, energetikai módszerek, sok sok segítő közül kik segítenek ebben és mi ennek a jelentése?

 

Céljaid, problémáid megnevezése.

 

Problémák, akadályok, kockázatok és lehetőségek felderítése.

Amina ingatábla készítése: a saját tábláid elkészítése. A módszer megtanulását követően újra és újra el tudod készíteni a saját tábláidat az újabb élethelyzeteidnek megfelelően, tehát a kommunikáció az égi vezetőiddel életed végéig tarthat.

Választáblák készítése: Válaszok magabiztossá tétele. Honnan tudod, hogy tiszta forrásból érkeznek a válaszok és jól kérdeztél?

 
Sorstábla készítése: Az Univerzum mit tartogat számodra az adott témakörrel kapcsolatban?

Lehetőségtáblák: Te mit tudsz tenni? Mi ennek a leghatékonyabb módja?

Égi vezetőid válaszolnak

Kommunikáció az Univerzummal
coaching program