Hogyan dolgozom?

Az oldás alapvetően a te életcéljaid elérését segíti elő. Céljaid akkor támogatja az Univerzum illeve Égi vezetők,amennyiben harmonizál az a Sorsoddal. Ezért oldás előtt az Égi Vezetők üzeneteit adom át, hogy az életutadnak megfelelőek-e a vágyaid?

Ezt követően feltárom az oldási lehetőségeket, te pedig választani tudsz milyen úton szeretnéd elérni a céljaid. 

Ezt követően kezdjük az oldásokat, így pontosan tudni fogod milyen változások várnak rád az oldást követő hetekben, hónapokban.

Rendszeresen visszajáró klienseim leggyakrabban Égi Vezetők által javasolt oldásokat fogadják el, mert az a tapasztalat, hogy legtöbbször előre felkészíteneke a rád váró karmikus szituációkra és egy jobb érzelmi állapotban, megoldási képletekkel ellátva jobb eredményt tudsz elérni. Javulnak változnak a kapcsolataid és eredményesebb életet élhetsz.

Személyesen

Kecskeméten

Online

Videohívásban zoom vagy whatsapp appon keresztül

Leggyakrabban ezeket kérdezitek az oldásról

Mennyibe kerül?

Az oldás ára 17000 Ft.

Mennyi ideig tart az oldás?

Az oldás 1 óra alkalmanként.

Milyen témákra lehet oldani?

Érzelmi gyógyulás, stresszlevezetés, lelki kiegyensúlyozódás: párkapcsolat, rokoni- családi kapcsolatok, baráti kapcsolatok, gyász, válást szakítást követően gyorsabb felépülés, trauma ptsd balesetek műtétek  után. Születési élményeink, transzgenerációs mintázatok, családi titkok, családi kollektív tudattalan, szüleink és őseink érzelmi sérüléseinek, öngyilkosságok, meg nem született babák, családban történt abortusz, vetélések, szeretői viszonyok érzelmi továbbvitelekor.

Önmegvalósítás, teremtés témaköre: új állás, új vállalkozás projekt, magasabb fizetés, új pozíció, új iskola, új életszakasz, olyan célok megvalósítása amelyet korábban még nem csináltál. Ha úgy érzed nem találod magad, nem tudod merre van az életutad, nem vagy elég eredményes. Vezetők, vezetői pozíciót elérni akarók, művészek, életmódváltók, életstílus váltók, fogyni akarók.

Intuíció fejlesztés, extraszenz tehetség fejlesztése.

Leggyakoribb témakörök amivel oldásra érkeztek

Párkapcsolati problémákat követően a szív sérüléseinek gyógyítása a leggyakoribb téma. Elhagytak, elutasítottak,  elárultak, eldobtak, megcsaltak, kiközösítettek, kirekesztettek, hazudtak, meglopott, rávett olyan dolgokra amiket nem akartál, tartósan “gázlángoztak” téged, megjátszotta, tettette magát, áskálódott, megátkozott, rontást raktatott rád…stb.

Leggyakoribb téma egy kapcsolatban történt trauma vagy igazságtalanság.

Ezért gyakran párkapcsolati elemzést, családi energiaelemzést is kérnek, remekül kiegészíti egymást az információ és az érzelmi gyógyulás.

Oldás égi vezetők támogatásával, ez hogyan működik?

Az oldást égi vezetők útmutatása alapján adom, folyamatosan kapcsolatban vagyok a gyógyító erőtérben útmutatókat kapok, hogy mi lenne neked a legmegfelelőbb.

Folyamatosan tájékoztatlak, annak az oldásnak a hatásáról, te pedig választhatsz, hogy elfogadod-e, hiszen tiéd a szabad akarat.

Visszajáró klienseim nagyon gyakran úgy érkeznek az oldásra, hogy először meghallgatják égi vezetők tanácsait, hogy mire kellene oldani, hiszen a köezli jövőre készítenek fel, hogyan tudj úgy beleállni a szituációkba, hogy a tiéd lehessen a sikeresség útja.

Tényleg működik online?

Az oldásre érkezhetsz személyesen és online is. 98%-ban online érkeznek oldásra a világ minden országából, tehát a távolság sem akadály. Az oldás alatt oldótér képződik, ezt nevezem Gyógyító Erőtérnek, ez nálad is behangolódik. Nagyon

Mire készülj, amikor oldásra érkezel?

Készíts be egy pohár vizet, az oldások alatt megszomjazhatsz.

Készíts papírzsebkendőt, a szív sérüléseinek gyógyítása alatt gyakori, hogy elkap a sírhatnék.

Helyezd kényelembe magad, csak lazán ülj vagy fekhetsz is amikor online folyik az oldás. Ha eljössz hozzám relax fotelben fogsz ülni, fontos, hogy kényelmesen érezd magad. Nem baj ha stresszes vagy, hiszen legtöbben az érzelmi egyensúly visszaszerzéséért érkeznek, de ha kényelmes fotelben ülsz az oldások is jobban átmennek.

Mit fogsz érezni az oldás alatt?

Az oldások a Szív, Szellem és Lélek energiában  hatnak. Ez egy energia gyógyítás ezért enyhe testi tünetek érezhetők az online oldás alatt is, mint például lábak elnehezülése vagy melegség a mellkasban.

Az oldást követően gyakori a fáradtság érzés, de ez némi pihenéssel és sok folyadék fogyasztásával könnyen orvosolható.

Milyen hatása van az oldásnak?

Your content goes here. 

Meddig tart a hatása az oldásnak?

Az oldás hatása tartós, mondhatni egy életen át kitart. 

Egy példán végig vezetve:

Elhagyott a párod egyik napról a másikra, összetörte a szíved, az oládsokkal hamarabb helyrejössz érzelmileg, mint nélküle. Később ha újra elhagynak már nem is fogsz úgy összetörni, képessé válsz jobb állapotban maradni és újraépíteni önmagad életét.

Milyen sűrűn lehet oldani?

Átlagosan 2-3-4 hetente járnak oldásra a kliensek. 

Az oldások rendkívül gyorsan hatnak, sokszor nagy változásokat hoznak az érzelmi életben, 2-4 hetes oldásokkal nem lesz túl gyors a változás.

Ha részt vettél a kurzuson és elsajátítottad az ingás oldást, akár mindennap tudsz oldani, mert a test a lélek a szív és a szellemenergia elbírja a változásokat.

Hány alkalommal kell jönni?

Függ a témádtól is:

Szív sérüléseinek gyógyítása, párkapcsolati krízisben, gyászt követően néhány hónap 3-6 hónap a jellemző, tehát havonta 1-2 alkalommal így összesen 3-12 alkalom. Van aki egyszer kétszer jön, amikor a érzelmi fájdalom túl sok.

Életstílusváltásnál, önazonosság megteremtésénél amikor célod, hogy változtass az életeden, például nem akarsz többé nárcisztikus álodzata lenni, ki akarsz törtni az érzelmi függőségeidből, át akarod alakítani a kapcsolataid, általában egy- másfél évig tart, havonta 1-2 alkalommal.

Ha felkészülni szeretnél új állást megkapni, magasabb pozíciót betölteni, iskolába bejutni, különböző projektek előtt, versenyhelyzetben vagy, általában a felküszlés hónapjai alatt támogatlak, ez 2-6 hónap, havonta 1-2 alkalommal, de van aki egyszer érkezik a megmérettetés előtt nem sokkal, hogy kiegyensúlyozódjon érzelmileg.

Mire elég egy alkalom?

Elindít egy folyamatot benned, ami mindenképpen a megoldás felé visz.

Gyógyító Szív energia oldásnál szív sérüléseinél (pákapcsolat, rokoni barát kapcsolatok változása, gyász) már az oldást követően is sokkal jobban visszanyered az életerőd, nem lesz olyan fáradt kimerült és jobban tudod kezelni a nehézségeket.

Kinek nem lehet oldani?

Gyermekeknek 12 éves kor alatt. Ha szülőként érkezel és a szülő-gyermek viszonyra szeretnél oldani rád lehet mert felnőtt vagy.

Ha terhes vagy. Az oldás egyfajta energia átmosás az energiarendszeredben, időnként erős testérzetekkel. Várj a baba születéséig.

Mentális befolyásoltság esetén, alkoholos állaptban vagy, olyan gyógyszeres kezelés alatt állsz, ami a tudatodra, érzelmi állapotodra hat.

Nagyon ritka eset, vannak emberek akiknek alkatilag, olyan az idegrendszerük, amely nem alkalmas erre a fajta oldásra. Ez általában az első alkalom elején kiderül, ilyenkor természetesen nem lesz díja az oldásnak.

Mire nem lehet oldani?

Az oldás rád vonatkozik, a te energiameződre, más személyre nem tudok oldani csak ha ő jön el oldásra, akkor is ha tudomása van az oldásról.

Belegyezés nélkül nem lehet oldani, tehát másra, másnak az ő tudta nélkül sem lehet oldani, nem is működik.

Az oldásoktól a te érzelemvilágod változik ez hatással van a környezetedre, de elsősorban téged tesz mássá, képessé arra, hogy neked megfelelő életet tudj kialakítani, másokat nem tudsz megváltoztatni, de gyakori, hogy megváltozik a környezeted hozzád állása a változtatásaid miatt.

Kérj időpontot oldásra!

w

Telefon vagy WhatsApp

Kövess közösségi médián!

Visszajelzések égi üzenetek közvetítéseiről

Sorselemzést, Párkapcsolati elemzést szeretnél?

Kattints további infoért