Hogyan lettem, Amina?

 

 Amina, a spirituális nevem. Egy meditációban érkezett, ezzel az üzenettel:
“Ez a név jobban illik az életedhez.”

 A név jelentése: hűséges, megbízható, barátságos, VÉDELEM.

7-8 éve minden orvos aki látta a leleteimet azt mondja ez egy csoda, hogy élek. Az alábbi írásból tudtam meg, hogy a májműtét amit 2013-ban Dr Kalmár Nagy Károly végzett rajtam, azutáni túlélés nem igazolt. Az életem tele van olyan esetekkel, amelyre azt mondják az emberek ilyen nincs, legalábbis egy a millióhoz az esély. Amit tudok, valahányszor döntést hoztam, hogy melyik orvosi ellátásnak vessem alá a testem, a döntés pillanatában elöntött egyfajta melegség és nyugalom. Éreztem, hogy jó lesz. Ez az intuíció. Az én hitvilágom szerint ez a jelzés az Univerzumból jön. Ez lehet Isten szeretete, lehet őrangyal bárhogyan van, ez bizonyítja számomra, hogy az élet több annál mint, amennyi a látható világ.

“Az élet csodája az Isten maga.”

Kedves Látogató!
A járványnak itt, most vége. Átmenetileg vagy végleg, ki tudja.. Majd meglátjuk mindannyian. Most azonban itt a nyár! Szép zöld minden és süt a napocska, 30 Celsius-fok. Nyaraljunk, úgy ahogy régen, úgy ahogy kell, ahogy csak lehet. Én is itt ülök a Balatonon és a szomszéd borát kóstolgatom…Több kedves páciensem kérdezte, mi van velem, esetleg baj van, mert nem jelentkeztem az utóbbi időben a kis történetekkel? Nagyon jól esett, hogy megkérdezték és nagyon nagy sikernek élem meg, valakinek hiányoztak a Mindennapi Hősök. Köszönöm! Most jelentkezem hát. Tán egy ideig az utolsó történettel, aztán ki tudja.. Vége a covidnak egy ideig, ez a lényeg! Egy utolsó ” Mindennapi Hősök” tehát..
“Látomások…”

Ő egy fiatal és nagyon szép, intelligens Nő. Fura szerzet, semmiképp sem átlagos személy. Amikor kb. egy éve megismertem, bizony vastag orvosi “dossziét” kellett átnéznünk. Egy évtizede küzd már és nem is akár hogy! Triple negatív emlőrák 10 éve!, emlőműtét, kemoterápia, májáttét és mint a hasán a nagy L alakú heg mutatja májműtét. Ez a fajta beavatkozás emlőrák májáttéteknél ma sem bevett dolog, eredményessége nem igazolt. Bevállalta és bejött. Aztán tavaly ellenoldali emlőrák, megint triple negatív, kemoterápia és most kétoldali emlőbimbó megtartó teljes mirigyeltávolítás. A gyógyulás útján nagyon kemény kezelések. Ő pedig mindig csinos, igényes, kopaszon és parókával is mindig Nő! Irányító típus, határozott, kissé erőszakos, de nagyon szimpatikus. Rekonstrukciós műtét, amint lehet, minden áron, magánellátásban amikor Ő szeretné, sikeresen. Nehéz műtét volt, de jó lett. Már a kontrollokon járunk. Egyszer volt csupán, hogy szomorúnak láttam, csak egyszer. Aztán láttam a FB-on egy fotóját régről. Szép fiatal lányt ábrázolt a kép, még több “arccal”, még sejtelmesebb tekintettel, mint ma. Aztán legutóbb kicsit bele engedett látni, miken ment keresztül, hogyan és miként él. Elmondta, hogy a megérzéseire hagyatkozik, kicsit a “látomásaira”, és eddig bejöttek, hisz bennük. Engem is “látott”, és sokáig fogok még gyógyítani és operálni.

Akkor hirtelen nem tudtam mit mondani, de persze, mint minden ilyen, tovább dolgozik az ember fejében. Nagyon sokat dolgoztam a héten, későn értem haza, szinte minden nap. Egyik este a kislányunk az ágyunkban aludt, és mikor feküdtünk a korom sötétben, csak hallgattam a szabályos lélegzését. A legszebb muzsika mondhatom. Arra gondoltam, amiért orvos lettem, az élet megfoghatatlan csodájára, ami “működteti” a kislányomat is, ami miatt újabb lélegzetvétel következik, ami miatt boldogsággal töltött el, hogy ezt megélhettem. Ennek apropóján arra gondoltam, hogy mennyire nagyra tartom azokat, akikben az élet szeretete, az életerő, olyan nagy, mint ebben a nevezett betegemben is. Értékelni kell minden lélegzetvételt, minden szívdobbanást, minden napot, ebből a csodából, amit a Jóisten ad. Orvosként nem láttam még embert, aki triple negatív májáttétek után 10 évvel azt nézegeti, vajon szépek-e a rekonstruált emlői. És szépnek tartja őket, öröm járja át, mosolyog. Érdemes volt hát megépíteni a ciciket, érdemes volt meggyógyulni. És a látomások… Persze először mindenki azt mondhatja, na persze, látomások, “fura” szegény…de valójában, az, aki ennyire közel volt már az elmúláshoz, annak az agya és az egész csodás szervezete tudhat küldeni megéléséket, tudhat előidézni nagyon erős érzéseket. Igen tud, tudhat. Az ember egy nagyon magas szintű organizmus,

de valami más is, spirituális lény is, antenna ahhoz, amit nem látunk, nem hallunk, de körülöttünk van, érezzük, csak nem figyelünk rá eléggé. Én azt hiszem a jövőt látni veszélyes és nem is érdemes, azt hiszem az Istent, vagy ateista barátainknak az “istenit” keresni nem előre nézve vagy rajtunk kívül kell, hanem legbelső lényünkben. Az élet csodája az Isten maga. Ennek tisztelete a hit. A szeretet, mint legmagasabb tudati forma és az ezzel kapcsolatos építő, innovatív új, pedig visz minket előre, hogy jobbak legyünk. Minden más csak rombol és elvesz, út, ami sehova nem vezet. Élni jó, az élet pedig mindig felülírja a halált. Vannak olyanok, akik annyira akarnak élni, olyan szerencsések, hogy valamiért kapnak még esélyt és egy ideig sikerül elodázniuk az élet végét. Miért? Ki tudja… Mindennapi Hős ez a fiatal nő, szívből örülök, hogy sikerült és sikerül élnie, és valóban élnie, és örülök, hogy megismerhettem, és kicsit hiszek a “látomásaiban” és annak pedig nagyon örülök, hogy ha azt látta a vízióiban, hogy még sokáig operálhatok… Köszönöm! 🙂 Gyógyuljon meg! Kellemes nyarat! A Mindennapi Hősök pedig csak jöjjenek, még ha most egy darabig nem is írok Róluk…talán én is és mindannyian várjuk Őket, hogy mi magunk is olyanok lehessünk, mint Ők, Hősök.

Spirituális ébredésem

 

A történetem, egy súlyos betegséggel kezdődött. Rosszindulatú emlődaganatot állapítottak meg nálam 2011-ben, később kiderült, hogy egy velem született rossz gén az okozója. Az egyik legagresszívebb típussal kellett szembe néznem.

Amikor 32 évesen rákot diagnosztizáltak nálam, teljesen kiborultam. Sajnos a műtét-kemoterápia-sugár ellenére tovább terjedtek az áttétek, így a második évben kétgócú májmetasztázist diagnosztizáltak, később kiderült, hogy nyirokcsomóban is volt áttét. A harmadik évben egy újabb májáttét után, már senki sem hitte, hogy 10 évvel később még életben leszek. Az orvosok csodaként emlegetik a történetem.

A betegség kezdetén, mint minden rákost engem is megtaláltak az alternatív megoldások javaslói. Meditáltam, agykontrolloztam, imádkoztam, ettem-ittam fűt-fát mindent, de nem hatott semmi. Egy nap elhatároztam, hogy véget vetek a szenvedéseimnek, inkább meghalok egy nap alatt. Nem tettem meg. Az öngyilkosságtól egy gyerekkori trauma mentett meg. Édesapám meghalt 10 éves koromban, így megéltem, hogy milyen az élet egy olyan családban felnőni, ahol egy családtag hirtelen halálát követően folyamatosan vád-önvád körforgásban élnek az emberek. Nem akartam, hogy az én gyerekem is így nőjön fel.

Meditáció, ami nem is volt meditáció

Visszamentem egy meditációs csoportba, ahova korábban is ellátogattam. Az első meditációtól nagyon erős látomásaim lettek arról, hogy a körülöttem élő emberekkel mi fog történni. Akkor még azt gondoltam ez “mozizás” a meditáció része. Nem tudtam, hogy éppen egy velem született tehetség bontakozik ki, erősödik fel hihetetlen mértékben bennem.
A csoporttagok javaslatára ellátogattam egy hallás képességével megáldott hölgyhöz, aki egészen pontos információkat adott arról, hogy valójában mi történt velem:
Látnoki képességekkel születtem, az életfeladataim – mint mindenkinek – a képességem alkalmazásához kapcsolódnak. Segítségével minden információt meg fogok kapni, ami segít az életem vezetésében. Mert aki ilyen módon, a látomásaim által megszólított, az nem más, mint Isten. Látomásaimban kétszer lepergett előttem az életem, Isten megmutatta hogyan fogok élni, mit fogok csinálni és hogyan élhetem túl a betegségem. Ez nagyon sokat jelentett abban, hogy elhiggyem az élet több lehet annál, mint amit a traumák közepén, a legsötétebb óra legsötétebb perceiben gondolunk.

Honnan tudod, hogy Istennel beszélgetsz?

Szegezte nekem egy napon a kérdést egy régi barátom. Tényleg, honnan? Túl azon, hogy más látók, hallók is megerősítettek, feltettem ezt a kérdést az Univerzum teremtőjének is. A válasz a következő:

A legfelsőbb rétegekből érkeznek hozzád a válaszok Amina. Ha azt mondom a legfőbb Teremtő, az antik mitológiában Gaia-nak neveztétek. Te fejlesztesz, azzal foglalkozol, hogyan lehet dolgokat előre lendíteni, hogyan lehet fejlődni. Erre válaszokat az adhat, aki tud teremteni. Erre pedig legjobb válaszokat a Legfőbb Teremtő adhat. Ezt pedig úgy hívjátok a ti kultúrátokban: Isten.

A kommunikáció égi vezetőimmel a mindennapjaim része, 8 éve minden nagyobb és kevésbé nagy döntés előtt, a tanácsaikra hagyatkozom
-Amina

SEGÍTETT MINDIG

…mikor beteg lettem, hogy melyik kezelési mód lesz számomra megfelelő. Időnként felbukkanó rákos betegségemre a tudomány jelen állása szerint nem gyógyítható, de vannak kutatási irányazatok, amelyekkel kezelni lehet, amelyek egyes kezelési irányzatok szerint meghosszabbítják az életem. A rák egy útvesztő. Ezer alternatív szer, és többféle kezelési mód közül kell választani. Eddig mindig jó döntést tudtam hozni, azért mert Univerzum mindig segített. Egészen pontos infomációkat kaptam arról, hogy melyik mód lesz hatásos.

…amikor a továbbtanulás előtt álltam, melyik iskolába jelentkezzek. Sokáig voltam céltalan és én magam nem tartottam magam annyira okosnak, hogy le tudjak diplomázni. Ma már van egy főiskolai és egy egyetemi diplomám, jelenleg pedig PhD doktori képzésben veszek részt.

…amikor megértettem ki vagyok, milyen energiákkal rendelkezem és ennek tükrében a munkámon belül, hol helyezkedjek el. A munka mindig életfeladatokhoz kapcsolódik, nekem az a legfőbb, hogy megtanítsam az embereknek hogy az Univerzum energiáival hogyan tudnak kommunikálni és hogyan tudják az életüket felvirágoztatni. Más, hozzám hasonló képességű embereknek lehet, hogy egészen más feladatuk van, így nem tudnak olyan erős fejlsztő energiákat közvetíteni a munkájuk során, de lehet, hogy sokkal jobbak gyógyításban vagy jobban otthon vannak a szellemvilágban.

…amikor rendbe tettem a családi kasszát, kifizetve minden hitelt.

…amikor ingatlant vettem. Sikerült az eladó és a vevői szemszögből egy igen jó adás-vételt lebonyolítani. Felelősség, amikor életem teljes vagyonáról dönteni kell. Ez volt akkoriban annak háznak az ára, amit megvettem. Az Univerzum ekkor is támogatott. Hála Istennek!

Valójában minden élethelyzetben az Univerzumhoz fordulok. Amikor masszőrt, kozmetikust, fodrászt vagy műkörmöst, tehát bármilyen szolgáltatót választok.

…ugyanígy megkérdezem az Univerzumot, amikor éttermet keresek, így sosem csalódok az étel minőségében.

…gyakran megkérdezem, amikor ruhákat, cipőket vásárolok. Ezt nem mindig teszem, néha engedek a fejem csábításának is, habár mindig beigazolódik, hogy az Univerzum még azt is tudja, hogy melyik ruhát fogom még három év múlva is szeretni és szívesen hordani, illetve melyik ruha lesz az, amelyik hosszú távon illeszkedik az életmódomhoz. Ez alatt azt értem, hogy az Univerzum tudja, hogy három év múlva már nem fogok kosztümben járni, mert megváltozik az életem, akkor erőteljes üzeneteket küld, hogy ne is fektessek kosztümvásárlásba pénzt. Hálás vagyok ezért, mert korábban hajlamos voltam mindent összevásárolni.

…megkérdezem milyen ételeket fogyasszak, hogy a testem jó állapotban tartsam. Habár az ízlelő bimbóimnak nem mindig tetszik az Univerzum tanácsa, kétség kívül a testemnek jót tesznek azok az ételek. Szoktam alkudozni is “na jó eszem nyers zöldséget, csak előbb megeszem a bablevest.”, ezeknek mindig gyomorrontás a vége. Be kellett látnom, az Univerzumnak hosszú távon mindig igaza van.

…megkérdezem a kapcsolataimról is. A tanácsok legtöbbször önfejlesztésbe torkollanak. Mit tegyek másképp? Milyenné váljak? Hova emeljem a rezgésszintem? Megbocsássak, lezárjak, elengedjek vagy változtassak a kommunikáción? Megtörténik, hogy azt az információt kapom, hogy “Isten szétválaszt”, ezt meg kell tanulni elfogadni, mert mindenkinek megvan a maga Sorsa, és a legfontosabb, hogy az életfeladatainkat betöltsük. ilyenkor, hogy ez a fajta szétválás ne fájjon a szívemnek, az Univerzum elvezet a Gyógyító Forráshoz, hogy minél hamarabb begyógyuljon a veszteség miatt keletkezett érzelmi fájdalom. Ez igazán nagy ajándék, hogy nem kell tartósan érzelmi sérülésekkel élni.

Önfejlesztés

Inga használatával lehet blokkot oldani és kérdéseket feltenni. 2014-ben végeztem el a tanfolyamot. Filotás Mária által lehívott információkra épül. Két évig minden nap oldottam vele, végül rongyosak lettek a papírlapok. A lapok tönkremenése egy jelzés is volt, ideje volt tovább lépni, mert nem volt elég az életem rendbetételéhez. Ekkor született meg a Tündértábla.

Amina-táblák

Két típusú táblarendszert használok és tanítok: az egyik lehetőséget ad, hogy az Univerzum energiáival és a felettes énnel kommunikáljunk, ez az Amina-táblák, teljes nevén: Amina Kommunikációs táblák

Tündértábla ©

Magam készítettem, az Univerzum energiáit hívva készültek a táblák. A táblák az életúton járva az életfeladatok betöltését segítik elő. Így adják az érzelmi sérülések gyógyulását a teremtő képesség fejlesztését, intuíció fejlesztést és belső jelzőrendszer kialakulását segítik.
Oldják az érzelmi blokkokat,
Elősegítik az energiahalmaz gyógyulását,
Harmonizál az életfeladatainkkal

Az életutad nem hordoz magában minden lehetőséget, csak azokat fogod tudni megvalósítani, amikre születtél, ami az élettervedben van. Azok a lehetőségek viszont megjelennek az életedben, Isten, az Élet, a Sors odapofoz, ígyis-úgyis.

De mi van, ha azt mondom, nem csak odapofozás, hányattatások, üres körök, nehézségek, kudarc-sorozatok révén juthatsz el az újabb életszerepeidhez és életfeladataidhoz?

Ha azt mondom, van egy út, ahol nincsenek felesleges körök, a nehézségeken túljuthatsz anélkül, hogy összetörnél vagy tönkremennél benne? Ahol a kapcsolati nehézség nem nyomasztanak. Ahol elérheted a stabilitást. Ahol biztonságban érezheted magad. Ebben segítenek az ingatáblák.

További tapasztalataim az alternatív önfejlesztő eszközökkel

Agykontroll

Az első tudatos alternatív segítség, amin részt vettem, az agykontroll tanfolyam volt. Ezen a hétvégén éreztem először azt az állapotot, amikor nyitott a csatornám az Univerzum felé. Habár nem tudtam mi történik, de erős benyomást szereztem arról, hogy milyen testi tünetei vannak annak, amikor az ember nem az elméjét használja a kommunikációra, hanem üzenetet kap.

Kineziológia

Később kineziológiára is jártam. Meglepően tapasztaltam, hogy az izomtesztek kihozták, hogy akkor fogok révbe érni amikor anya leszek. Ez így is történt. Az anyaság egy ajándék számomra, a révbe érést a képességeim használata hozta és tény, hogy mindez a szülést követő évben kezdődött el.

Access Bars

Hihetetlen élmény volt. Azért mentem el, hogy rendet tegyek a fejemben és letegyek néhány elavult szokást. A kezelések alatt annyira kinyílt a koronacsakrám, hogy lepergett előttem az egész hátralévő életem, a jó és a rossz dolgok egyaránt. Ez hihetetlen volt, ezért elmentem még egyszer. Ugyanez megtörtént. Megnyugtató dolog, ha az ember látja magát öregasszonyként, miközben halálos kórral harcol.

Különböző vezetett és otthoni meditációk, relaxációk

Meditálni nem könnyű azoknak, akik extraszenz képességgel vannak megáldva. Hitvilágom szerint ez a kapcsolódási forma egy szándék kinyilatkoztatás az Univerzumnak, hogy készen állsz a kommunikációra és inkább spirituális képességed fog fejlődni, így történt velem is.

Theta Healing

Néhány alkalommal vettem részt, úgy gondolom, mint olyan sok eszköz ez is nagyon hasznos.

Belső gyermek fókuszáció

Ezt a módszert nagyon szeretem, gyakran használtam, az önfejlesztésem részeként szívesen alkalmazom. Istennek hála rátaláltam és lehetőségem nyílt egy rövid kurzuson elsajátítani.

Amit gyakran megkérdeznek tőlem

Mit „látsz” valójában?

Az extraszenz tehetséggel megáldottak képessége egyrészt nem állandóan ugyanolyan nagyságú, másrészt életfeladatonként módosul, váltakozik. Ez rám is igaz.

Kéretlen látomások
Ez azt jelenti, hogy alapvetően vannak az évben adott időszakok, amikor a látnoki képességem nagyon felerősödik, rengeteg „kéretlen látomásom” van, azaz nagyon sok jövőbeli esemény lepereg előttem, akár a saját életemről akár mások életéről. Ezek az események mindig bekövetkeznek. Ilyenkor Isten azt mondja nekem „megmutatom, hogy lásd és értsd, én adok mindent és én is veszem el”.Erre szoktam azt mondani, hogy ez a „tuti” információ, ez biztos nem lesz másképp, nem lehet módosítani. Ilyenkor gyakran látok születést, halált, betegségeket vagy az ország gazdasági, társadalmi átalakulását.

Segítség azoknak akik érzik mások érzéseit vagy megálmodják a jövőt
A hozzám hasonló tehetséggel megáldottak ezen a ponton nevezik „átoknak” a képességüket, hiszen amíg az átlagember nem tudja milyen nehézségek, változások fognak történni addig az extraszenz képességű már rég bestresszelt, kiakadt rajta. Rosszabb esetben óriásira nőnek a félelemei, szorongásai és menekül önmaga elől, a tehetségét meg akarja szűntetni. Jobb esetben megoldásokat keres, menekülő útvonalakat tervez.
De a legjobb eset, és én erre tanítom sorstársaim, ha meg tudnak erősödni hitükben, bizalmukban és maguk és embertársaik hasznára tudják hajtani a képességüket. A világ több lehet általunk, segíthetünk az életet jobbá tenni, felvirágoztatni, de mindenek előtt enyhíteni a szenvedést. Őket segítem az Youtube Aminaenergia egyes videóival, ahol a személyes tapasztalataimról számolok be.

Nagy közvetítés a következő évre, megoldási javaslatokkal
Minden év augusztusában megérkezik egy erősebb energiaforrás, ennek köszönhetően, akik szeptember 1. és december 31. között érkeznek hozzám, nekik szól az „Éves nagy közvetítés”.
Ez azt jelenti, hogy a következő év nagy eseményeit közvetítem, ez vonatkozik a gazdasági alakulásra is. A vállalkozók akik ilyenkor érkeznek hozzám, elmondom milyen lehetőségeik lesznek a következő évben pénzügyileg. Ebbe beletartozik az is, hogy milyen lesz a gazdaság, milyen lesz a munkaerő lehetőség a cége vagy cégei számára. Mennyi lehetősége lesz változtatni vagy a legtöbb amit tehet, hogy előre gazdálkodik? Milyen nehézségek történnek vagy történhetnek? Azt hiszem azok a vállalkozók, akiknek ilyenkor előre jeleztem, hogy a következő év tavaszán is érintik a bezárások a COVID-19 miatt, jobban tudtak előre gazdálkodni, számítani arra, hogy a vállalkozásuk a régi módon nem fog tudni bevételt termelni. Hivatásos üzletviteli tanácsadóként a marketing mellett a menedzsment és működési költségek optimalizálási lehetőségeit is feltérképezem, hiszen nem csak a bevétel fontos, hanem a hatékonyság is. Az agilis gyártás, a modern termelési folyamatok a PhD kutatási területem, a tudásommal is segítem a vállalkozásokat.

Tedd fel a kérdésed – megoldáskeresés egy konkrét problémára
Amikor konkrét problémára keresik a megoldást a kiutat keresem meg. Ilyenokr nincs szükség fényképre, vagy adatokra. Isten pontosan tudja, hogy mi a megoldás. Ilyenkor gyakran több lehetséges megoldás van és a kérdező választhat melyik módon oldja meg a problémát. Alapvetően Istennek az számít, hogy a kérdező megtanulja a helyzetből amit meg kell tanulnia. Ezért ilyenkor mindig felteszem azt a kérédst is, hogy mit kell megtanulni ebből? Ez a közvetítés a lehetséges megoldások sokfélesége miatt egy „tanácsadás”. Megtorténhet, hogy csak egy módon lehet valamit megoldani, olyankor azt közvetítem, hogy “nincs más út”, de ez ritkább. Általában a szabad akarat miatt többféle megoldás szokott előfordulni.
Ez lehet egy rövid, „25 perces közvetítés”, ami általában egy-két kérdés megválaszolására elegendő. Amikor egy problématerületet járunk körbe, vagy több kérdés merül fel akkor „1 órás közvetítést” tartok. Ez lehet emberi kapcsolatok, pénz vagy munkával kapcsolatos kérdés. Nagyon fontos, hogy a közvetítés nem csupán tájékoztatás arról, hogy mi lesz hanem megoldás keresés olyan problémára amire nem találja a kérdező a választ. Minden közvetítés egyben a problémához tartozó érzelmi sérülések gyógyulását is adja, ez az energia amit lehívok ilyenkor ezt is adja, hiszen a legtöbb esetben a tovább lépés csak akkor sikerül ha a hozzá tartozó szívfájdalom már nem fáj vagy az önbizalomhiány már nem uralkodik el az kérdező életén.

Egészségközvetítést nem végzek.

Elhunyt lélek elengedése
Néhány látnok azzal a képességgel áldatott meg, hogy látja a halált is. Én is ilyen vagyok. Általában látom, hogy “valaki meg fog halni”, de nem tudom, hogy kire vonatkozik. Nem tudok időpontot mondani, hogy kinek mikor ér véget az élete. A képességem olyan módon alakult eddig, hogy ne felkészítsem az elmenésre a személyt hanem, hogy segítsem enyhíteni a gyászt, elősegítsem a búcsút az elengedést, tehát az itt maradottaknak segítek ilyen módon vigaszt nyújtani.
Jelen képességeimbe nem tartozik bele az elhunytakkal való kommunikálás, tehát ha valaki szeretné felvenni a kapcsolatot nemrég elhunyt szeretteivel, abban nem tudok segíteni. Azonban ha azt tapasztalod, hogy mintha állandóan ott lenne körülötted az elhunyt lélek, esetleg rendszeresen elektronikai problémák adódnak a lakásodban, házadban, vagy indokolatlanul leborulnak nagyobb vagy súlyosabb tárgyak akár a szemed láttára, tovább nagyon fáradtnak érzed magad, akkor jó eséllyel az elhunyt lélek nem tud eltávozni. Ez lehet azért mert hirtelen halált halt vagy pedig egyszerűen nem tudja elfogani a halálát illetve eltévedt az Univerzum rengetegében. Ilyenkor segítek szellemelengedéssel a Fénybe vezetni. Az itt ragadt lelket azért célszerű minél hamarabb a Fénybe vezetni, mert ha itt marad kopogó vagy bolyongó szellemmé alakulhat, általában rácsatlakozik egy élő személy aurájára és szívja az életerejét vagy egy ház aurájára, amit idővel kisajátít. Egy biztos hosszú távon az elhunyt lélek és az itt maradt gyászoló útja is a szenvedés lesz. Ezért érdemes szellemelengedést végezni.

Vezetői intuíció fejlesztés
Ma is vannak vállalkozók, akiket magas szintű, Amina-módszer® alapján megalkotott belső tanácsadás, coaching programban vesznek részt. Ők válnak olyan legendás vezetőkké, akik képesek két lépéssel a dolgok alakulása előtt járni, tudják ami másnak nem tudható, képesek megmenteni a cégüket, kedvezően tudják befolyásolni az események alakulását és a kapcsolataikat is gyümölcsözővé tudják tenni, legyen akár partneri társulás, apa-fia, testvérek vagy házastársak cégen belül.

Melyek lesznek a következő nyertes lottó számok?
A lottó számokat még nem láttam. A válasz mindig ugyanaz „ha az életfeladatod megnyerni a lottót akkor csak akkor tudhatod meg előre a számokat”.
Megmondod azt is, ha rossz dolgokat látsz?

Igen, minden esetben megmondom. Azok az extraszenz tehetséggel megáldottak, akik látják előre a rossz dolgokat, a Biblia “őrálló” prófétáknak nevezi, ilyen volt Ezékiel is. Ez az információ pont azért érkezik, mert a Teremtő lehetőséget ad arra, hogy az illető változtathasson az életén. Sokszor a változtatásban is tudok segíteni, vállalkozóknak üzletviteli tanácsadóként, más témában pedig információkat adok, hogy merre induljon el, merre keresse a megoldást.

Megtörténik, hogy azt az információt közvetítem, hogy “nincs más út”. Ebben az esetben a rossz dolog kialakulását elkerülni nem lehet, de sok-sok eszközt, felkészítést tudok átadni, hogy sikeresen végig mehessen ezen a nehezített úton is az ügyfelem. Itt megosztom a saját történetem egy részét. Négyszer voltam rákos, a negyedik alkalommal hat hónappal a daganat megtalálása előtt megkaptam az információt “ebben az évben megint rákot adunk neked”. Mondanom sem kell, hogy nem tetszett, sokat imádkoztam, hogy ha lehet akkor másféle úton szeretném megtanulni a megtanulandó leckéket, de a válasz mindig ugyanaz volt “nincs más út”. Viszont megkaptam minden információt. Sokat segített, hogy láttam, hogy felépülök. Láttam, hogy pontosan hol lesz a daganat, hogy én találom meg, hogy szüksége lesz műtétre és kemoterápiára is mert olyan agresszív, hogy semmilyen alternatív mód nem fog használni. Ez így is volt, három hét alatt elindult az áttét képződés. Az idő szó szerint az életemet jelentette. Láttam, hogy orvost cserélek, láttam, hogy sokáig jól bírom a kezeléseket, de a vége felé elmegy az életerőm, nem lesz kedvem élni sem és pont én a megelőző gondosságomnak köszönhetően fogom átsegíteni saját magam életem legnehezebb pontján. Ez pontosan így történt. Meglátni előre a nehézségeket kellemetlen, gondoskodni előre és ilyen módon átvészelni a nehéz időszakot – így lehet áldássá tenni ezt az információt. A testemben dolgozó BRCA1 génmutáció az életemet rövidíti, az extraszenz képességem által pedig hosszabbítani tudom az életem. Ez az én állandó harcom. Az én életem. Az én Sorsom. 2020-ban pedig azt választottam, hogy hosszabbítok és Isten minden információt, támogatást megadott ebben.

Nem minden az életben megtörténő rossz dolog ennyire szörnyű.
Vannak olyan eljövendő rossz dolgok, amelyeket azért értékelünk rossznak, mert nem akarjuk, hogy megtörténjen. Ilyenkor is megtörténhet, hogy azt mondom “nincs út” “nincs lehetőség”, hogy a vágyott dolog megtörténjen. Ilyenkor lezárás és elengedés tanításával segítem, hogy az ügyfelem ne szenvedjen, hiszen jól tudom, hogy ha Isten nem áldja meg egy folyamat létrejöttét, akkor azt ember nem fogja megvalósítani. Kár szenvedni miatta. Az elengedés és lezárás az Amina-módszer® alapján történik. Ezeket mind az Unizerzum Tanításai szerint alkottam és kipróbáltam. Pontosan tudom mi történik és mi megy végbe az ügyfeleimben ilyenkor. Végig velük vagyok, elérhető vagyok számukra és támogatom őket.

Van-e rajtad átok? Milyen jelei vannak?
Gyakran megtörténik, hogy ha valakinek rosszul mennek a dolgai, sorozatos balszerencse kíséri azt gondolja, hogy átok ül rajta. Honnan lehet megállapítani?

Azt tapasztaltam, hogy a sok rossz dolog történése mindenképpen azt mutatja, hogy változnod kell vagy valamin változtatni. Az is lehet, hogy véget ér egy életszakasz és nem akarod elengedni. Ilyenkor Isten adja, hogy egy nehezített úton, ahogy én szoktam mondani “B úton” járj és ott szerezd meg az élettapasztalataid. Ez nem átok.

Átkok tipikus jele, hogy az életed összefüggéstelen területeken dől romba, például elkezdenek az emberi kapcsolataid megromlani, de azok az emberek nem ismerik egymást, sokszor mintha igazságtalanul vádolnának téged, vagy minden ok nélkül fordulnának el tőled.
Lehetnek születési átkok is, amelyeket születésedtől fogva hordozol egyfajta karmikus öröklésül.
A legtöbb átok oldható, nem érdemes túlhordozni, inkább fejlődj, változz, ha az életutadon jársz és betöltöd az életfeladataid, akkor a Teremtő és az őrangyalaid mindig meg fognak védeni. Hogy elérd ezt az szintet, ebben tudok segíteni.

Gyakran szellemeket látsz, mit tehetsz?
Ha szellemeket látsz előfordulhat, hogy gyermekkorod óta kísér ez a jelenség. Előfordulhat, hogy médiumi képességeid vannak és segítséget kérnek tőled, hogy el tudjanak menni. Tanulj tértisztítást, szellemelengedést.
Gyakran megálmodod a jövőt, a rossz dolgokat is, miért történik ez veled és mit tudsz tenni?

Mindenek előtt szögezzük le, hogy a tehetséged tudod hasznosítani. Van értelme számodra és a környezeted számára is. Ha megálmodod a jövőt, akkor vagy már régóta ki vagy borulva és szorongsz a jövő eseményei miatt vagy minimum átoknak tekinted a tehetséged, mert tapasztalatom szerint Isten valahogy mindig a rossz eseményeket mutatja meg előbb. Az az igazság, hogy a jó dolgok előre látása csak akkor tud segíteni bárki életén, ha éppen valami nagyon rossz élethelyzetben mondjuk egy trauma közepén van. Azonban, ha látod előre a rossz dolgokat, akár valaki halálát, akkor az életed Ezékiel próféta életéhez hasonló. A bibliában őt Isten őrállóvá tette. Őrállónak lenni azt jelenti, hogy felruházza azzal a képességgel, hogy előre láthassa a rossz dolgok megtörténését, Ezékielnek vagy jelen esetben neked, kedves olvasóm pedig lehetőséged van figyelmeztetni másokat, hogy változtassanak az életükön és akkor lehetőségük lesz elkerülni rossz dolgokat, akár a halált is. Remélem már kezded érteni mimként válhat a tehetséged ajándékká.
Ha szeretnél további információt kapni a tehetséged kibontakoztatásának lehetőségeiről iratkozz fel a kurzsaim értesítőjére!

Megérzed más emberek érzéseit, gondolatát és ez kimerít, mit tudsz tenni?
Valószínűleg tisztánérzés képességével rendelkezel. Ha ez így van, akkor sokszor megérezted mások szándékait is, így sok rossz dolgot sikerült elkerülnöd. Ez is bizonyítja, hogy a tehetséged áldás. Nem csak érezni tudod mások bánatát, hanem érzelmileg gyógyítani is. Persze előbb meg kell tanulnod szabályozni a képességed, hogy ne merülj ki teljesen, amikor emberek között vagy.
Ha szeretnél további információt kapni a tehetséged kibontakoztatásának lehetőségeiről iratkozz fel a kurzus értesítőre!
Hogyan tudod lezáratni a harmadik szemed?

Spirituális szakemberek segítsége kell hozzá, otthon egyedül elég nehéz elvégezni. Imádkozhatsz is érte, hogy az égiek zárják le neked. Az én HITem és tapasztalatom szerint, ha felnyílik a harmadik szemed és nem valami tanfolyamon nyitogattattad, akkor az Isten ajándéka. Az egyetlen feladatod, hogy megtanuld alkalmazni, a kapott információkkal pedig segítheted mind a magad mind a környezeted életét. Személyes közvetítések során tudlak segíteni, támogatni abban hogyan indulj el az úton.

Foglalkozom-e sorselemzéssel?
Röviden: nem foglalkozom sorselemzéssel, úgy hiszem az asztrológia, numerológia vagy azok a látnokok akik arcot, tenyeret elemeznek, illetve kártya kirakással foglalkoznak, az ő módszereik alkalmasabbak erre. Az én elsődleges rendeltetésem, hogy az intuíció fejlesztésével tanítsam meg az embereknek, hogyan döntsenek a sorsuk felől és általánosságban nagyobb hangsúlyt fektet a tevékenységem a HIT elérésére, az erőre, a magabiztosság megszerzésére és a döntésképesség fokozására.