Ha a hasadban vagy hátadban fájdalom nyilall, eszedbe sem jut elmenni fogászatra. Miért is? Hiszen helyileg egész máshol van a fájdalom lokálisan.

De tévedésben vagy! Ennek ugyanis van iránya és kinyílási pontja. A testen végigfutó meridiánok vezetik a fájdalmat is, afféle vezetőként, mint egy zsinór az áramot és a fájdalom kicsapódási pontja ott van, ahol a test energetikai pontjának nyílása szabad. Nevezzük ezeket akupunktúrás pontoknak. Ha meg nyomod fáj, ha nem nyomod…nos, akkor is fájhat. Ezért van, hogy gyakran a fájdalom forrása a fejben van, de a háton ad érzetet.

Mit tehetsz ilyenkor?

Ha a fájdalom rendszeres érdemes akupresszőrt felkeresni, vagy természetgyógyászt, aki tud diagnosztizálni.

Azonban, ha van olyan fájdalom, ami mégsem múló és újra és újra kijön valahol, de ez a fájdalom rendszeresen vándorol, akkor gyere el hozzám, mert ennél többről van szó, mint egyszerű szervi megbetegedés.

Az jellemző még, hogy ilyenkor az akupresszőr is rendre kiborul, hogy létezik az, hogy az egész testet kezeli és mégis ilyenkor a stabil gyógyulást várja, de nem az történik, hanem a páciens csak romlik és romlik.

Igen, rontás van rajtad vagy átok. És mielőtt rohannál egy átok-oldóhoz, fel kell tenned a kérdést:

Mit Kell Megtanulnom Belőle?

Mert minden történés az életutunkon valamiért történik. Ha leoldatod csak úgy és nem tudod mi a haszna a te lelkednek ebből, akkor továbbmentél tanulás nélkül és az Élet újra felkínálja neked egy mélyebb opciós szinten, vagyis egy rosszabb helyzetben.

Ez hát a tanításom már ebben a helyzetben.

Gyere el hozzám és felfedem a fájdalom titkát, ami téged gyötör.